(VIDEO) – Verdiende AA Gent in het slot van de match nog een penalty?

(VIDEO) - Verdiende AA Gent in het slot van de match nog een penalty

21 mei 2017 17:24 - AA Gent moést zondagnamiddag winnen op Jan Breydel om alsnog de tweede plaats voor de neus van Club Brugge weg te kapen. Een opdracht waar dit seizoen nog geen enkele club in geslaagd was. En ook de Buffalo’s moesten zonder punten huiswaarts keren na een 2-1 overwinning voor Blauw-Zwart.

In het absolute slot van de wedstrijd claimden de Buffalo’s wel nog een strafschop, toen Lex Immers zich in de baan van een schot van Samuel Kalu gooide. De bal raakte de hand van onze Nederlandse middenvelder, maar scheidsrechter Bart Vertenten liet begaan. Onderstaand de beelden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.