(VIDEO) – Verdiende Wesley hier een rood karton?

(VIDEO) - Verdiende Wesley hier een rood karton

21 mei 2017 17:23 - Club Brugge heeft zondagnamiddag met 2-1 gewonnen van AA Gent. De Buffalo’s begonnen het beste aan de eerste en tweede helft, maar voor het overige had Blauw-Zwart duidelijk de bovenhand. Wesley, Vanaken en Saief zorgden voor de doelpunten tijdens de Slag om Vlaanderen.

Even voorbij het uur ontsnapte Wesley – de absolute uitblinker bij de thuisploeg – wel aan een rood karton. Na twee overtredingen van Mitrovic revancheerde de Braziliaan zich met een slag op het achterhoofd van de Gentse verdediger. Scheidsrechter Bart Vertenten bestrafte het incident met een gele kaart. Onderstaand de beelden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.