(VIDEO’S) – Club-fans zorgen opnieuw voor fenomenale verwelkoming spelersbus

Verwelkoming spelersbus Club - Anderlecht

14 mei 2017 15:30 - Vanavond om 18 uur wordt de Match van het Jaar afgetrapt in Jan Breydel. Club Brugge moét winnen om nog kans te maken op de titel, terwijl Anderlecht bij een driepunter zijn 34ste landstitel op zak heeft. In aanloop naar de clash zorgt de Brugse aanhang voor heel wat adrenaline bij de spelers.

Vorig jaar was Club Brugge – Anderlecht dé kampioenenmatch voor Blauw-Zwart. Toen stuurden Michel Preud’homme & co de Brusselaars met een 4-0 pandoering huiswaarts. Vandaag zorgt de Brugse aanhang opnieuw voor geweldige taferelen rond Jan Breydel. “Sporting gaat eraan”, klinkt het klaar en duidelijk. De buschauffeur was iets minder gelukkig met de heisa rond zijn beschadigde voertuig.

Blue Army zorgt straks overigens voor de grootste tifo ooit. Eén ding is nu al zeker: er hangt elektriciteit in de Blauw-Zwarte lucht en het belooft een heel warme avond te worden! Łukasz Teodorczyk, die vanavond plaatsneemt op de bank, was niet onder de indruk en pakte uit met dit wansmakelijke gebaar aan het adres van de Brugse aanhang.

Verwelkoming spelersbus Club – Anderlecht

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.