(VIDEO’S) – Deze filmpjes zorgen voor een eerste kennismaking met Emmanuel Bonaventure Dennis

(VIDEO'S) - Maak dankzij deze filmpjes kennis met Emmanuel Bonaventure Dennis

31 mei 2017 01:00 - Club Brugge heeft dinsdagavond uitgepakt met verrassend transfernieuws. Na German Mera (Deportivo Cali), Erhan Masovic (FK Cukaricki) en Elton Acolatse (Westerlo) is Emmanuel Bonaventure Dennis (Zorya Luhansk) namelijk al de vierde zomeraanwinst van Blauw-Zwart.

Dennis is een 19-jarige Nigeriaan, kan zowel als centrumspits als op de flank uit de voeten en scoorde 6 keer in 22 matchen in de Oekraïense eerste klasse. En volgens ex-middenvelder Sergiy Serebrennikov is het een speler met heel wat potentieel, die straks een meerwaarde moet blijken voor de Belgische competitie.

Veel meer weten we nog niet over het jeugdproduct van het Nigeriaanse Football College Abuja en dus ging BlauwZwartFans op zoek naar wat beeldmateriaal over onze nieuwste aanwinst. Maar ook dat is beperkt. Onderstaand alvast drie doelpunten van nieuwkomer Dennis.


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.