(VIDEO’S) – Herbeleef de fenomenale sfeer van de Brugse aanhang op Mambourg

Brugse aanhang viert op Charleroi

07 mei 2017 01:00 - Een kleine 2.000 supporters reisden vrijdagavond mee naar het Stade du Pays de Charleroi. Een verplaatsing waarvan ongetwijfeld niemand spijt heeft. Een knotsgekke partij eindigde immers in een 1-3 overwinning voor Club Brugge.

Voor aanvang van de wedstrijd zat de sfeer er al goed in bij de Brugse aanhang. Tijdens de match was er het kippenvelmoment in de 23ste minuut en mocht er drie keer gejuicht worden dankzij de hattrick van José Izquierdo.

Na de 9 op 9 werd het feestje verdergezet met een duidelijke: “Are you watching Anderlecht?” Onderstaand enkele leuke video’s. Heb jij zelf ook nog een sfeervideo? Stuur deze dan gerust door naar info@blauwzwartfans.be, dan plaatsen wij het filmpje erbij op deze pagina.

Bedankt aan de 1846 meegereisde fans voor de steun! #ChaClu #BluvnGoan

Een bericht gedeeld door Club Brugge (@clubbrugge) op

We komen eraan! #clubbrugge #bruges #brugge #blauwzwart #bluvengoan #club #chaclu #zotfeestje #champions

Een bericht gedeeld door Nic Blanckaert (@nicblanckaert) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.