(VIDEO’S) – Knappe goals Vanaken en Rotariu buigen Brugse achterstand om

(VIDEO'S) - Knappe goals Vanaken en Rotariu buigen Brugse achterstand om

01 mei 2017 18:49 - Club Brugge speelt vandaag een levensbelangrijke wedstrijd tegen Zulte Waregem. Als Blauw-Zwart wint, springt het immers over AA Gent naar de tweede plaats en nadert het tot op vier punten van Anderlecht.

Michel Preud’homme zal ongetwijfeld niet tevreden zijn met de zwakke start van zijn manschappen. Na vier minuten stond Hamalainen al op het scorebord, maar Boucaut keurde de goal af vanwege een duwfout op Palacios. Nauwelijks twee minuten later was het dan toch raak. Denswil ging niet in duel met Derijck, die na mistasten van Butelle voor het openingsdoelpunt tekende.

Daarna een uitstekend Club tot de rust. Zo zagen we opnieuw de allerbeste Vanaken. De middenvelder strooide met passes en zorgde zelf voor de 1-1 op aangeven van Vossen. Even voor het rustsignaal was het Rotariu die met een knap afstandsschot de 2-1 tegen de touwen knalde. Onderstaand de beelden van de drie doelpunten.

Derijck met de 0-1


Vanaken met de 1-1


Rotariu met de 2-1


Samenvatting Club Brugge – Zulte Waregem

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.