Vormer komt met belangrijke boodschap voor Club-fans

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

20 mei 2017 15:00 - Zondagnamiddag is Jan Breydel het decor voor de strijd om de tweede plaats tussen Club Brugge en AA Gent. Ruud Vormer spreekt in aanloop naar de Slag om Vlaanderen de Brugse aanhang toe.

“Beste supporters, we zijn allemaal ontgoocheld dat we geen kampioen geworden zijn. Maar morgen gaan we met z’n allen vol voor de tweede plek. Het is tegen AA Gent natuurlijk super belangrijk en daar hebben we jullie steun bij nodig, zoals jullie al heel het seizoen laten zien. Morgen volle bak, groetjes van mij!”, klinkt de boodschap van onze publiekslieveling. Onderstaand de beelden.

Opvallend: uitblinker José Izquierdo is er zondag niet bij tegen AA Gent.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.