Vormer ziet deze 2 Brugse jonkies doorbreken: “Hij heeft schijt aan alles”

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

12 mei 2017 16:30 - Michel Preud’homme pakte afgelopen vrijdag op Mambourg uit met 2 verrassingen. Zo mochten zowel Ethan Horvath als Ahmed Touba van bij het begin opdraven tegen Sporting Charleroi. Ludovic Butelle en Dion Cools moesten daardoor vanop de bank toekijken.

Horvath en Touba speelden beide een verdienstelijke wedstrijd tegen de Carolo’s, waardoor ze ook zondag een goeie kans maken om speelminuten te vergaren tegen Anderlecht. Horvath heeft al wat ervaring van bij het Noorse Molde, maar voor Touba was het pas zijn eerste basisplaats op het hoogste niveau.

“Ik vind dat Horvath en Touba toch iets fris brengen”, oordeelt Marc Degryse in HLN. Ruud Vormer sluit zich daarbij aan. Hij heeft het wel voor de twee Brugse jonkies. “Horvath is een hele goeie. Touba ook, hoor. Die heeft schijt aan alles, en dat moet je toch wat hebben als je wil overeind blijven in een kleedkamer van een topclub”, klinkt het vol lof.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.