Vormer zit met dubbel gevoel na gelijkspel en sneert naar Anderlecht

Ruud Vormer applaus (Club Brugge - Westerlo)

14 mei 2017 20:27 - Club Brugge is er niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden tegen Anderlecht. Blauw-Zwart ging vol voor de aanval, terwijl Paars-Wit zich beperkte tot countervoetbal. Ruud Vormer stond na de match de pers te woord.

“We moesten winnen en dat was zeker ook de bedoeling. Maar dat hebben jullie wel gezien hé”, vertelt onze Nederlandse middenvelder voor de camera’s van PlaySports. “Als je dan naar Anderlecht kijkt… (met alleszeggende blik, nvdr) Maar oké, ik ga er maar weinig over zeggen.”

“Met Hans en Joske kregen we nog een grote kans in de tweede helft, maar we moeten rustiger blijven voor doel. Al denk ik dat we wel goed voetbal hebben laten zien. Voor de titel zal het nu heel moeilijk worden, maar ik denk wel dat we trots mogen zijn op hetgeen ons ploegie vandaag heeft laten zien”, besluit Vormer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.