VTM grote verliezer in slag om voetbalrechten: Stadion verdwijnt, VIER komt met alternatief

Boskamp - Degryse - Coninx

02 mei 2017 17:06 - Heb jij een abonnement op Playsports van Telenet? Dan zit je komende drie seizoenen sowieso goed om alle matchen van Club Brugge live te bekijken op televisie. Toch zijn er enkele zaken die veranderen.

Zo zal er vanaf volgend seizoen geen Stadion meer te zien zijn. Het bod van VTM was ontoereikend, waardoor Telenet ook met de samenvattingen aan de haal gaat. Die zullen voortaan op VIER uitgezonden worden. Extra Time blijft daarentegen wél gewoon bestaan.

Verder hebben alle vier de rechtenhouders (Telenet, Voo, RTBF en VRT) de mogelijkheid om video’s, uitgesteld, uit te zenden van de matchen over het internet en mobiele technologieën. De uren van de wedstrijden worden overigens niét aangepast. Dat meldt Sporza.

Waar kan je vanaf volgend seizoen de Jupiler Pro League volgen?

  • Live voetbal: PlaySports (en evt Proximus / Orange, maar dat is nog niet zeker)
  • Samenvattingen: VIER (productie in handen van PlaySports)
  • Extra Time op maandag: Canvas

* De rechten voor Wallonië blijven bij VOO (live) en RTBF (samenvattingen)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.