VTM-nieuwsanker Stef Wauters heeft niet mis te verstane boodschap voor Anderlecht

Club-fans vlaggen

10 mei 2017 08:00 - Elke voetballiefhebber kijkt reikhalzend uit naar de clash van komende zondag in Jan Breydel. Voor Club- en Anderlecht-fans belooft het een razend spannende avond te worden: blaast Blauw-Zwart de titelstrijd nieuw leven in of beslecht Paars-Wit het kampioenschap in zijn voordeel? 

Voor Club-fan Stef Wauters een vraag met een erg duidelijk antwoord. “Voor mij is het heel eenvoudig. Anderlecht speelt geen kampioen op onze heilige grond. Dat is ondenkbaar. Meer nog, Anderlecht is nog lang geen kampioen. Zondag wint Club Brugge in een kolkend Jan Breydel, waardoor de laatste twee wedstrijden van de Play-Offs nog superspannend worden”, aldus het nieuwsanker van VTM.

En Wauters gaat nog een stapje verder in zijn voorspelling. “De titelstrijd is nog lang niet beslecht. De vorm bij Club Brugge is er op het juiste moment. Plots speelt het wel goed voetbal en is de grinta terug. Zondag winnen we – daar ben ik zeker van – en dan zit Anderlecht met knikkende knieën en is voor Club Brugge alles nog mogelijk”, klinkt het in HLN.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.