Weiler hekelt het feit dat hij middenvelder moet missen tegen Club: “Zal oplossing moeten zoeken”

René Weiler (Anderlecht)

08 mei 2017 07:15 - Anderlecht werkte afgelopen zondag – zoals wel vaker dit seizoen – een povere partij af, maar hield de drie punten wel thuis tegen Zulte Waregem. Alexandru Chipciu en Isaac Kiese Thelin zorgden voor een 2-0 zege. Daardoor wordt de clash van komende zondag nóg belangrijker. 

Als Club Brugge zijn landstitel alsnog wil verlengen, moet het de drie punten sowieso thuishouden tegen de aartsrivaal. Paars-Wit kan zich bij winst in Jan Breydel dan weer verzekeren van het kampioenschap. Een horrorscenario waar geen enkele Club-fan nog maar aan wil denken.

René Weiler zal zondag geen beroep kunnen doen op Adrien Trebel, die in uitmatchen steevast op een basisplaats kan rekenen. De centrale middenvelder pakte tegen Essevee zijn derde gele kaart tijdens deze Play-Offs en is bijgevolg geschorst.

“Het is jammer dat we Trébel missen op Club Brugge. Hij zou sowieso gestart zijn. Die overtreding was nooit een gele kaart. Daarvoor zullen we een oplossing moeten vinden”, aldus de Anderlecht-trainer tegenover Sporza.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.