WOW! Bruggeling schopt het tot FIFA Team van het Seizoen

WOW! Bruggeling schopt het tot FIFA Team Of The Season

12 mei 2017 18:30 - FIFA gaat in Team Of The Season op zoek naar de meest constante spelers van afgelopen seizoen, op voorwaarde dat deze nooit een ‘inform’ kregen. Daar komen niet alleen Europese voetballers voor in aanmerking, maar spelers uit heel de wereld. Vrijdagavond werden de eerste ploegen aangekondigd en daar zitten enkele bekenden bij.

Niemand minder dan Ruud Vormer maakt namelijk onderdeel uit van het gouden Ultimate Team van het seizoen. Naast onze Nederlandse middenvelder krijgt Soualiho Meïté (Zulte Waregem) een plaatsje in het zilveren elftal en maken Henry Onyekuru (KAS Eupen) en Lukas Lerager (Zulte Waregem) deel uit van het bronzen team. Onderstaand hun ratings.


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.