WOW! Doelman Teunckens pakt in absolute slotfase uit met gelijkmaker

WOW! Doelman Teunckens pakt in absolute slotfase uit met gelijkmaker

26 mei 2017 20:10 - De beloften van Club Brugge bevinden zich dit weekend op de 38ste editie van het Internationaal Terborg Toernooi. Daar werden de manschappen van Sven Vermant ingedeeld in een groep met het Braziliaanse Atlético Mineiro, het Nederlandse AZ en de Ghanese Soccer Academy (SA) genaamd Attram De Visser. 

Op de eerste toernooidag wachtte Club meteen een moeilijke wedstrijd. De Ghanese tegenstander van Blauw-Zwart – de voetbalacademie van Nederlander Piet de Visser – won vorig weekend immers nog de 11de editie van de Esad Osmanovski Memorial Cup in Breskens.

Club kwam tot twee keer toe op achterstand, maar pakte in de laatste minuut nog een punt. Doelman Jens Teunckens trok mee naar voren en zorgde in extremis voor de 2-2 einstand.

Beelden van het doelpunt zijn er (tot dusver) niet, maar wél van de koprol viering van Teunckens. In de andere groep vertoeven overigens Manchester United, Flamengo, De Graafschap en Ajax Cape Town.

Klassement

JAWS GROEP gespeeldpunten
 1. Atletico Mineiro 1 3
 2. Club Brugge 1 1
 3. Attram De Visser SA 1 1
 4. AZ 1 0

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.