‘Zoveel betaalde Club voor Emmanuel Bonaventure Dennis’

Club Brugge geld

31 mei 2017 07:00 - Afgelopen weekend werd Emmanuel Bonaventure Dennis een eerste keer gelinkt aan Club Brugge. Verder dan het Oekraïense football24 reikte het gerucht echter niet en dus verrasten algemeen manager Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe dinsdagavond met de officiële bekendmaking van de transfer.

De 19-jarige polyvalente aanvaller van Zorya Luhansk – die op de drie posities voorin geposteerd kan worden – was volgens ex-speler Sergiy Serebrennikov wekelijks één van de sterkhouders in de Oekraïense eerste klasse. Ook in de Europa League-duels tegen Feyenoord, Manchester United en Fenerbahçe liet Dennis zien wat hij in zijn mars heeft.

Het jeugdproduct van het Nigeriaanse Football College Abuja zou naar verluidt ook de interesse van enkele topclubs uit de Bundesliga gewekt hebben, maar uiteindelijk koos hij dus voor een avontuur bij Blauw-Zwart. Volgens Allnigeriasoccer lag Dennis nog maar een jaar onder contract bij Zorya Luhansk en bedraagt zijn prijskaartje zo’n 1,3 miljoen euro.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.