Aad de Mos heeft uitstekend nieuws voor Club Brugge: “Zal perfect functioneren”

Aad de Mos (analist)

21 juni 2017 07:27 - Menegazzo, Agu, Silva, Claudemir en Pina… Geen van de gedoodverfde opvolgers voor Timmy Simons slaagde erin om het Club-icoon te doen vergeten. Slaagt Marvelous Nakamba straks wél in zijn opzet? Als het van Aad de Mos afhangt, bestaat daar geen twijfel over.

“Nakamba heeft alles”, opent de ex-coach van Vitesse zijn analyse in Het Laatste Nieuws. “Een echte balafpakker. Een lopertje ook, en hij is nog jong. Het is een echte Afrikaanse speler, die ook erg goed kan voetballen. Met zijn linkerbeen kan hij mooie crossballen versturen.”

Al zijn er vanzelfsprekend ook nog werkpunten. “Soms is hij nog te driest, daar zal Leko wel een beetje op moeten toekijken”, klinkt het. Maar voorts toch vooral veel lof. “Club heeft nu eindelijk een vervanger van Simons in huis. Nakamba haal je niet om op de bank te zitten. Een middenveld met Vanaken, Vormer en Nakamba zal perfect functioneren. In het verleden werd er bij Club vaak met drie rechtsbenige middenvelders geleurd, nu heb je meer evenwicht. Je hebt drie specialisten, die perfect in een 4-2-3-1-systeem passen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.