Afwezig bij Club Brugge én Sint-Truiden… ‘Bolingoli mikt op buitenlandse transfer’

Boli Bolingoli (Club Brugge - Anderlecht)

21 juni 2017 01:11 - Maandagvoormiddag was Boli Bolingoli één van de opvallende afwezigen op de eerste training van Club Brugge. Ivan Leko had de 21-jarige linksachter het voorbije half jaar onder zijn hoede bij Sint-Truiden, maar lijkt geen plaats voor hem te hebben bij Blauw-Zwart. En ook op Stayen verwachten ze de Bruggeling donderdag niet bij de start van hun voorbereiding.

Bolingoli maakte in 2013 zijn debuut voor Club Brugge, maar is er vier jaar later nog altijd niet in geslaagd om door te breken op Jan Breydel. Volgens Het Nieuwsblad is er echter een oplossing in de maak voor de jonge linkspoot.

“Bolingoli vertoeft momenteel in Wenen waar hij verregaande onderhandelingen voert met Austria Wien, vorig seizoen het nummer twee in Oostenrijk. Hij mikt daarbij op een definitieve transfer naar de traditieclub die al 24 titels op haar palmares heeft staan”, klinkt het in de krant. Los van het feit of de transfer effectief plaatsvindt, ligt de toekomst van Boli sowieso niet langer bij Club.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.