Belangrijke informatie bekend over oefenmatch Club Brugge – AZ

Tickets voor Club Brugge - AZ oefenmatch in Deinze

27 juni 2017 00:30 - Het voorbereidingsschema op voetbalseizoen 2017-2018 krijgt meer en meer vorm. Zo staan er intussen oefenmatchen gepland tegen KSV Oudenaarde (28/06), Torhout KM (01/07), PAOK Saloniki (08/07), AZ (15/07) en Athletic Bilbao (21/07).

Over de oefenmatch tegen het Nederlandse AZ werd er door de officiële website van Club Brugge nog niet gecommuniceerd, maar deze vindt plaats in Deinze. De club uit de eerste amateurklasse liet maandagavond weten hoe je tickets kan bemachtigen voor de leuke oefenpot.

“Tickets voor de wedstrijd Club Brugge – AZ van zaterdag 15 juli 2017 zullen te verkrijgen zijn op het secretariaat van KMSK Deinze vanaf maandag 10 juli 2017, elke werkdag van 16.00 uur tot 18.00 uur”, klinkt het via het officiële Facebook-account van de club. Staanplaatsen kosten 10 euro, terwijl je 15 euro betaalt voor een plek op de tribune.

Club Brugge - AZ

Link naar het Facebook evenement: klik hier

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.