Blauw-Zwarte trainingsoutfit AA Gent zorgt voor boze reacties: “Afschuwelijk, kleuren van de concurrentie”

Trainingsoutfit AA Gent zorgt voor boze reacties bij fans Afschuwelijk, kleuren van de concurrentie

22 juni 2017 19:42 - Terwijl de spelers van Club Brugge maandag al de eerste keer op het trainingsveld verwacht werden, begint AA Gent drie dagen later aan zijn voorbereiding op voetbalseizoen 2017-2018. Bij zo’n eerste oefensessie is het altijd uitkijken naar nieuwe gezichten, maar op sociale media ging het vooral over de nieuwe trainingsoutfit van de Buffalo’s

Die valt namelijk allesbehalve in de smaak bij de supporters van AA Gent. Al kunnen we er ons wel iets bij voorstellen dat ze het vreemd vinden dat onze geliefde Blauw-Zwarte kleuren nu ook aan de Ghelamco Arena opduiken. Op Twitter heerst er dan ook verontwaardiging over de opmerkelijke keuze van kledingsponsor Jartazi.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.