Brodic heeft één verwijt naar Club Brugge: “Dat treft mij in het hart”

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

30 juni 2017 07:08 - Fran Brodic zal dit seizoen de kleuren van Club Brugge niet verdedigen. Enkele dagen geleden werd bekendgemaakt dat de 20-jarige aanvaller voor één seizoen aan Roeselare verhuurd wordt. In de A-kern was voor hem immers geen plaats, ondanks dat hij vorig seizoen aan de lopende band scoorde bij de beloften.

De Kroaat was eerder al bijzonder hard voor Club en legt in Krant van West-Vlaanderen exact uit wat hem dwars zit. “Ik wil nogmaals eerst de vele supporters van Club bedanken voor hun steun. Dat ik geen kans kreeg in de eerste ploeg, tot daar. Ik vind het vooral jammer dat ik tot op heden geen enkele uitleg kreeg. Dat treft mij in het hart”, vertelt hij.

“Er zou gezegd worden dat ik te traag ben, niet genoeg meeverdedig en te weinig duelkracht aan de dag leg… Ik ben er dus op gebrand om het tegendeel te bewijzen bij KSV Roeselare. Ik besef dat ik dit seizoen geen 41 keer zal scoren in 1B, maar ik wil er alvast alles aan doen om toch topschutter te worden in de reeks.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.