‘Brugse aankoop laat op zich wachten’

Bruges Till I Die

13 juni 2017 11:00 - Club Brugge versterkte zich de voorbije maanden met Elton Acolatse, Erhan Masovic en Emmanuel Bonaventure Dennis. Begin januari werd echter ook German Mera – de gewezen ploegmaat van Helibelton Palacios – weggeplukt bij Deportivo Cali. De centrale verdediger zal waarschijnlijk wat later dan gepland neerstrijken op Jan Breydel.

Dat heeft alles te maken met de goeie prestaties van Deportivo Cali. De club eindigde zesde in de Colombiaanse competitie en plaatste zich zo voor een soort van knock-out systeem dat bepaalt wie met het kampioenschap aan de haal gaat.

Afgelopen zondag plaatsten Mera & co zich voor de finale tegen Atlético Nacional, de nummer 1 uit de reguliere competitie die daarin maar liefst 19 punten meer haalde dan Deportivo Cali. Woensdagnacht staat de heenwedstrijd op het programma, zondagnacht de terugmatch.

Aangezien de Colombianen beroep willen doen op basispion Mera, hebben ze volgens Punto Deportivo aan Club gevraagd om hem nog wat langer aan boord te mogen houden. Normaal gesproken zou de centrale verdediger dit weekend samen met de Brugse ploegmaats zijn medische en fysieke testen met oog op volgend seizoen afwerken. Maandag 19 juni hervatten de trainingen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.