‘Brugse aanvaller stuurt KVC Westerlo wandelen’

Anthony Limbombe teleurgesteld en Osei-Berkoe

26 juni 2017 08:30 - Club Brugge wist met het oog op volgend seizoen alvast zeven nieuwkomers aan zich te binden. Omdat de Brugse kern nu wel erg groot wordt, zal er voor heel wat spelers een oplossing gezocht moeten worden. Mogelijk ook voor belofte Terry Osei-Berkoe.

Osei-Berkoe is één van de beloftenspelers die zich in de voorbereiding mag tonen aan kersvers Club-coach Ivan Leko. In de oefenmatch tegen VV Westkapelle mocht de 19-jarige aanvaller in de eerste helft opdraven en bedankte hij met een doelpunt.

Het is overigens niet de eerste keer dat de zoon van ex-profvoetballer William Osei-Berkoe zijn kans krijgt tijdens de oefensessies van de grote jongens. Officiële speelminuten bleven echter uit, aangezien Terry niet verder geraakte dan een plaatsje op de bank tegen Charleroi eind vorig jaar.

Het is nu aan Leko om te bepalen of hij Osei-Berkoe rijp acht voor het grote werk. In de tussentijd wimpelde de Belgische jeugdinternational alvast een aanbieding van KVC Westerlo af. Volgens Het Nieuwsblad mikt de speler op een club in de Jupiler Pro League.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.