Brugse aanwinst brengt schoon volk mee: nieuwe WAG strijkt neer op Jan Breydel

Jordi Vanlerberghe brengt met Sharon De Smet een mooie WAG mee naar Club Brugge

22 juni 2017 01:00 - Woensdag stelde Club Brugge met Jordi Vanlerberghe al zijn zevende zomeraanwinst voor. De 20-jarige polyvalente ex-speler van KV Mechelen scoort op twee manieren nú al punten bij de Brugse aanhang. 

Eerst en vooral moest Vanlerberghe vorige maand niets weten van het aanbod van AA Gent, simpelweg omdat hij per se naar Club Brugge wilde. Daarnaast brengt de jonge centrale verdediger – die ook als defensieve middenvelder uit de voeten kan – een knappe WAG mee naar Blauw-Zwart.

Wie voortaan plaatsneemt op de tribunes in Jan Breydel, zou zomaar eens Sharon De Smet tegen het lijf kunnen lopen. Ons hoor je alleszins niet klagen. Welkom bij de mooiste club van het land Jordi & Sharon!

Een beetje genieten kan geen kwaad😎

Een bericht gedeeld door Sharon De Smet (@sharondesmet) op

#bettertimes #terugachterdeboeken 😔🤓

Een bericht gedeeld door Sharon De Smet (@sharondesmet) op

Genieten ☀️

Een bericht gedeeld door Sharon De Smet (@sharondesmet) op

🙊🎓

Een bericht gedeeld door Sharon De Smet (@sharondesmet) op

SOULMATE.

Een bericht gedeeld door Sharon De Smet (@sharondesmet) op

Living the good life 👌 #triangl #bruinzen

Een bericht gedeeld door Sharon De Smet (@sharondesmet) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.