Brugse aanwinst zakt met serieuze kater af naar Jan Breydel

Jan Breydelstadion

19 juni 2017 00:57 - Woensdagnacht was German Mera in de heenmatch van de Colombiaanse titelfinale erg belangrijk in de 2-0 overwinning tegen Atlético Nacional. Met een kopbaldoelpunt had hij Deportivo Cali immers geholpen aan een gunstige uitgangspositie voor de terugmatch. De 27-jarige centrale verdediger had dolgraag afscheid genomen met de landstitel, maar die droom werd zondagnacht serieus aan diggelen geslagen.

Na 45 minuten voetballen keek Deportivo Cali tegen een 3-1 achterstand aan, maar was er nog hoop op het tiende kampioenschap sinds het bestaan van de club. Het slotkwartier was er echter te veel aan. Atlético Nacional prikte er nog twee tegen de netten en won uiteindelijk overtuigend met 5-1.

Op basis van de reguliere competitie, waarin Atlético Nacional maar liefst 19 punten meer sprokkelde dan Deportivo Cali, een logisch eindverdict. Maar voor Mera werd het zo een afscheid in mineur. Het is voorlopig nog niet duidelijk wanneer de beenharde verdediger op Jan Breydel herenigd wordt met gewezen ploegmaat Helibelton Palacios.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.