Brugse doelpuntenmakers reageren na overwinning tegen Westkapelle: “Helemaal anders met Leko”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

25 juni 2017 11:59 - Club Brugge liet zaterdagavond geen spaander heel van eersteprovincialer VV Westkapelle, maar veel woorden werden daar nog niet aan vuil gemaakt. Trainer Ivan Leko heeft namelijk beslist dat hijzelf en zijn spelers de pers niet te woord staan na de wedstrijden in de voorbereiding. Tegenover ClubTV mochten doelpuntenmakers Dion Cools (2x) en Thibault Vlietinck wel hun zegje doen.

“Het is leuk om vijf minuten van de deur te spelen en dan ook nog te scoren. Een tof gevoel!”, vertelt Vlietinck met een grote glimlach op zijn gezicht. “Af en toe was het wel nog wennen, maar we hebben deze week al goed getraind. Met nog meer trainingen in de benen krijgen we ongetwijfeld nog meer automatismen. Hopelijk gaan we een mooi seizoen tegemoet.”

Ook Cools was tevreden met de eerste oefenpot in aanloop naar voetbalseizoen 2017-2018. “Ik vond het een interessante wedstrijd met de nieuwe trainer, om te zien hoe het ging met de tactische richtlijnen. Iedereen is de methode van Michel Preud’homme gewoon, maar nu is het helemaal anders. Het is een beetje aanpassen en wennen, maar ik denk dat het wel doenbaar is om ons aan te passen.” Onderstaand de beelden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.