Brugse kleedkamer door elkaar geschud: onverwachte blijver, verrassend vertrek en 2 nieuwelingen?

Jelle Vossen doelpunt (Club Brugge - FC Porto)

10 juni 2017 09:20 - Club Brugge heeft sinds donderdag een nieuwe trainer, maar ook de kleedkamer is volgens Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe aan een serieuze vernieuwing toe. Zowel langs inkomende als uitgaande zijde staat er komende weken en maanden nog heel wat te gebeuren op Jan Breydel.

Club wist zich met het oog op volgend seizoen al te verzekeren van de diensten van centrale verdedigers German Mera (27) en Erhan Masovic (18), flankaanvaller Elton Acolatse (21) – in wie Leko het wel ziet – en spits Emmanuel Bonaventure Dennis (19). Volgens HLN ziet Blauw-Zwart in laatstgenoemde een vervanger voor Abdoulay Diaby, die ondanks een seizoen vol kommer en kwel enigszins verrassend zou vertrekken in augustus.

Van Stefano Denswil werd verwacht dat hij deze zomer andere oorden zou opzoeken, maar de Nederlander zou alsnog een seizoen willen blijven. José Izquierdo en Bjorn Engels zouden daarentegen wél willen vertrekken. Voor hen is het wachten op de juiste ploeg en een correct bod.

Tot slot zijn er op dit moment twee vergevorderde onderhandelingen aan de gang. Zowel de 18-jarige Australische middenvelder Riley McGree van Adelaide United als de 17-jarige Colombiaanse flankaanvaller Luis Fernando Sinisterra van Once Aldas zijn nadrukkelijk in beeld. Ook een ervaren en leidinggevende verdedigende middenvelder staat hoog op het verlanglijstje van Club Brugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.