Brugse supportersclub opgeschrikt door onverwacht verlies van 2 leden

Supportersclub Blauw-Zwart Limburg moest op korte tijd afscheid nemen van Jean Raison en Guillaume Maussen

24 juni 2017 15:45 - De Blauw-Zwarte familie heeft nog maar eens twee van zijn leden moeten afgeven. Zaterdag bereikte de redactie van BlauwZwartFans het jammerlijke nieuws dat Club-fans Jean Raison en Guillaume Maussen van ons zijn heengegaan. 

Droevige tijden bij supportersclub Blauw-Zwart Limburg (BZL12). De Brugse vriendengroep uit Tongeren moest in nog geen maand tijd afscheid nemen van zowel Jean als Guillaume.

Jean uit Eigenbilzen stierf op 31 mei onverwacht op 66-jarige leeftijd op vakantie in Side, een stad in Turkije. Ook het afscheid van Guillaume komt als een donderslag bij heldere hemel. De 60-jarige man uit Maasmechelen overleed op vrijdag 23 juni aan een hartslagaderbreuk tijdens zijn training voor de Dodentocht. Guillaume was ook bekend als zanger Giel van Os en maakte twee supportersliederen voor FCB.

Zowel het bestuur van supportersclub Blauw-Zwart Limburg als BlauwZwartFans willen bij deze hun oprechte steun betuigen aan alle nabestaanden. You’ll Never Walk Alone!

Jean Raison † 

Club-fan Jean Raison overleden

Guillaume Maussen † 

Club-fan Guillaume Maussen overleden

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.