‘Claudemir kan exotische transfer realiseren’

Claudemir inworp (Club Brugge - Charleroi)

17 juni 2017 02:50 - Begin 2015 ruilde Claudemir FC Kopenhagen in voor een avontuur bij Club Brugge. Aanvankelijk was de 29-jarige middenvelder niet bepaald de meest geliefde bij de Brugse aanhang, maar de laatste maanden heeft de Braziliaan aan populariteit gewonnen. Zeker toen Michel Preud’homme hem omschreef als een speler die de Blauw-Zwarte waarden perfect belichaamt.

Claudemir wil en hoeft niet weg, maar er is wel interesse voor hem. Zo weet Het Laatste Nieuws dat er belangstelling is uit de Amerikaanse MLS en Mexico. Hoe dan ook wil Club komende weken nog uitpakken met een direct inzetbare verdedigende middenvelder, die op termijn Timmy Simons moet opvolgen.

Mogelijk worden er volgende week opnieuw gesprekken opgestart met KV Mechelen over Jordi Vanlerberghe. Dat is in feite een centrale verdediger, maar hij kan ook zonder problemen uit de voeten als centrale middenvelder. Los daarvan zouden ze op Jan Breydel ook nog naar een creatieve speler voor op het middenveld speuren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.