‘Club Brugge bereikt persoonlijk akkoord met Standard-speler’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

14 juni 2017 06:30 - De kans is reëel dat zowel Ludovic Butelle als Sébastien Bruzzese komend seizoen niet meer in het shirt van Club Brugge zullen aantreden. Terwijl Butelle wellicht geen vrede zal nemen met een rol als tweede keeper, rekent Blauw-Zwart niet langer op de diensten van STVV-huurling Bruzzese. Dat verklaart waarom ze op Jan Breydel naarstig op zoek gaan naar een nieuw sluitstuk.

In die zoektocht kwam Club opnieuw uit bij Standard-doelman Guillaume Hubert. Volgens Het Laatste Nieuws heeft de vicekampioen intussen ook een persoonlijk akkoord bereikt met de goalie van de Rouches. Het zou hierbij om een meerjarig contract gaan.

Bij Standard rekenen ze niet langer op reservedoelman Hubert en dus lijkt een officiële overgang slechts een kwestie van tijd. Op Jan Breydel moet de 23-jarige keeper Ethan Horvath het vuur aan de schenen proberen te leggen.

Uitgerekend tegen Club stond Hubert voor het laatst tussen de palen. Toen gingen Michel Preud’homme & co met 0-3 winnen op Sclessin en zag de voormalige belofteninternational er niet goed uit bij het kopbaldoelpunt van Jelle Vossen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.