Club Brugge blijft bijzonder populair: ‘Record minstens geëvenaard’

Club-fans vlaggen

29 juni 2017 09:23 - Binnen exact een maand begint Club Brugge aan de competitie met een uitwedstrijd op het veld van Lokeren. Een week later mag het voor het eerst in het nieuwe seizoen aan de bak in het eigen Jan Breydelstadion, waar dan AS Eupen partij gegeven wordt. Het ziet ernaar uit dat het stadion dan aardig zal vollopen.

Club Brugge blijft immers bijzonder populair en volgens Het Laatste Nieuws loopt de abonnementenverkoop opnieuw als een trein. Geen enkele Belgische club heeft op dit moment meer seizoenskaarten verkocht dan Club.

“Blauw-zwart noteerde vorig seizoen een recordjaar, met 24.000 abonnees. Op enkele dagen van het einde van de voorrangsperiode voor abonnees zijn al 20.000 kaarten verkocht. Verwacht wordt dat het record zeker geëvenaard wordt”, klinkt het bij de krant.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.