‘Club Brugge denkt net als Anderlecht aan gewezen sterkhouder Zulte Waregem’

Ivan Leko en Rudi Cossey

29 juni 2017 06:50 - Club Brugge heeft zich deze zomer al stevig versterkt, ook op het middenveld. Daar kwamen Jordi Vanlerberghe en Marvelous Nakamba de Blauw-Zwarte troepen versterken. Maar mogelijk blijft het daar niet bij.

Club zou immers aan nóg een middenvelder denken, want volgens Tuttomercatoweb is ook Luca Marrone in beeld. De naam van de Italiaanse middenvelder doet waarschijnlijk wel een belletje rinkelen, want vorig seizoen was hij op uitleenbasis actief bij Zulte Waregem. Daar groeide hij uit tot een belangrijke pion.

Ook Anderlecht werd de voorbije dagen al gelinkt aan de speler van Juventus, die ook centraal achterin uit de voeten kan. Zo zou hij bij Club ook mee een vertrek van Björn Engels en/of Stefano Denswil kunnen helpen opvangen. Juventus zou 2 miljoen euro verlangen voor de 27-jarige.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.