Club Brugge dreigt toptransfer mis te lopen

Vincent Mannaert (Club Brugge)

24 juni 2017 02:33 - Het is en blijft druk voor CEO Vincent Mannaert, die dezer dagen met heel wat transferzaken bezig is. Onze algemeen manager speurt nog naar versterking voor de kern van Club Brugge, maar één dossier lijkt steeds lastiger te worden…

Zo lijkt de kans groot dat Club naast Tal Ben Haim grijpt. De 27-jarige vleugelaanvaller van Maccabi Tel Aviv staat al lange tijd op de wenslijst van Blauw-Zwart. In januari was Ben Haim nog te duur, nu kan hij weg voor een gelimiteerd bedrag van 2,9 miljoen euro.

Die verlaagde transferprijs brengt wel met zich mee dat heel wat ploegen aan Ben Haim denken. Nadat het Tsjechische Sparta Praag zijn oog op de speler liet vallen, zou nu ook het Franse FC Nantes geïnteresseerd zijn in de smaakmaker van Maccabi. Dat melden verschillende Israëlische media.

Het lijkt door de grote interesse steeds minder waarschijnlijk dat Ben Haim volgend seizoen voor Club Brugge – waar de interesse sowieso al wat bekoeld is – zal uitkomen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.