‘Club Brugge en AA Gent gaan ook voor buitenlands transfertarget de strijd met elkaar aan’

Tomás Pina (Club Brugge - Gent) (2)

08 juni 2017 01:00 - In eigen land strijden Club Brugge en AA Gent onder meer om de handtekening van KV Mechelen-speler Jordi Vanlerberghe, maar ook over de landsgrenzen heen stuiten beide ploegen al eens op hetzelfde transfertarget. 

Zo wordt er in de Turkse media gewag gemaakt van Brugse interesse in Joseph Aidoo, een 21-jarige centrale verdediger die voor de Zweedse eersteklasser Hammarby uitkomt. Ook in de Ghelamco Arena zouden ze de Ghanese speler op de radar hebben staan, net als Trabzonspor en Fortuna Düsseldorf. Aidoo ligt nog tot december 2018 onder contract bij Hammarby en is volgens Transfermarkt zo’n 250.000 euro waard.

Club heeft op dit moment vijf centrale verdedigers in de rangen: Benoît Poulain, German Mera, Erhan Masovic, Bjorn Engels en Stefano Denswil. Die laatste twee zouden op een transfer azen, al is dat voor Denswil geen must. En dan is er nog de mogelijke terugkeer van STVV-huurling Brandon Mechele. Tenzij er langs uitgaande zijde iets beweegt, is de kans dan ook klein dat het gerucht van het Turkse 61saat werkelijkheid wordt.

Wie is Joseph Aidoo?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.