‘Club Brugge gaat vol voor Standard-speler: Rouches ontvangen tweede bod’

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

12 juni 2017 08:30 - Club Brugge staat voor een kleine doelmannencarrousel. De algemene verwachting is dat Ludovic Butelle geen vrede zal nemen met een rol als tweede doelman en de 34-jarige Fransman bijgevolg een andere uitdaging zal aangaan. Ook Sébastien Bruzzese lijkt niet langer een toekomst te hebben op Jan Breydel. De huurling van STVV zou naar KV Kortrijk kunnen verkassen. In die optiek is Club dan ook op zoek naar concurrentie voor Ethan Horvath. En Belgen hebben daarbij een streepje voor.

Blauw-Zwart is in de zoektocht naar een nieuw sluitstuk opnieuw uitgekomen bij Guillaume Hubert. Aangezien de 23-jarige keeper van Standard op een zijspoor zit en de Rouches niet langer op hem rekenen, lijkt een transfer slechts een kwestie van tijd. Volgens Het Nieuwsblad bracht de vicekampioen alvast tot twee keer toe een bod uit.

Uitgerekend tegen Club stond Hubert voor het laatst tussen de palen. Toen gingen Michel Preud’homme & co met 0-3 winnen op Sclessin en zag de voormalige belofteninternational er niet goed uit bij het kopbaldoelpunt van Jelle Vossen.

Vorig weekend raakte ook al bekend dat Cercle-doelman Miguel Van Damme, wiens contract afloopt bij de groene buren, zijn medische testen aflegde bij Club. Hij kan derde doelman worden op Olympia.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.