‘Club Brugge heeft opmerkelijk plan met Sander Coopman’

Coopman - Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

13 juni 2017 04:00 - Volgende week maandag hervat Club Brugge de trainingen. Vooraleer het zover is, zullen Ivan Leko & co nog enkele belangrijke knopen moeten doorhakken over de samenstelling van de spelerskern. Zo zal Blauw-Zwart een beslissing moeten nemen over heel wat huurlingen. Voor Sander Coopman lijkt er alvast duidelijkheid op komst.

Coopman kon nog niet doorbreken bij Club, maar dat betekent allesbehalve dat ze op Jan Breydel niet geloven in de 22-jarige creatieve middenvelder. Beide partijen willen immers met elkaar verder.

Even was er sprake van een definitieve terugkeer, maar volgens Het Laatste Nieuws komt die in de ogen van Club nog te vroeg. Coopman zou naar verluidt zijn huidige contract tot 2019 bij Blauw-Zwart verlengen en komend seizoen opnieuw uitgeleend worden.

Ondanks dat er heel wat gegadigden zijn om Coopman binnen te halen, is de kans groot dat Zulte Waregem opnieuw aan het langste eind trekt. Onder de vleugels van Francky Dury ontbolsterde de jonge Bruggeling immers helemaal in de voorbije Play-Offs.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.