‘Club Brugge komt in Garderen Clement tegen en regelt nog een oefenmatch’

Philippe Clement op persconferentie

30 juni 2017 07:02 - Club Brugge heeft er deze voorbereiding al oefenmatchen opzitten tegen Westkapelle en Oudenaarde, zaterdag wordt ook nog KM Torhout partij gegeven. Daarna is het weer tijd voor de trip naar Garderen, waar Club jaarlijks op zomerstage gaat. Blauw-Zwart verblijft van 2 tot 9 juli in Nederland.

En daar zal Club ook weer Philippe Clement tegenkomen. Het Nieuwsblad weet dat er op 8 juli in Garderen een oefenwedstrijd tegen zijn Waasland-Beveren gespeeld zal worden. Clement is op dat moment met zijn ploeg op stage in Dinneweth, op een halfuurtje rijden van Garderen. Hij mag zo meteen zijn oude Club in de ogen kijken.

Het is niet de enige oefenmatch die Club tijdens de stage zal afwerken. Op 5 juli wordt er ook nog gespeeld tegen FC Oleksandria. Die ploeg eindigde vorig seizoen op de vijfde plaats in de Oekraïense competitie.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.