‘Club Brugge krijgt opmerkelijke opvolger Clement, Van Kets wordt T3’

De Bock en Clement

14 juni 2017 05:00 - Club Brugge stelde vorige week Ivan Leko aan als opvolger van Michel Preud’homme. Het zag er lang naar uit dat de 39-jarige Kroaat zijn T2 en T3 van bij Sint-Truiden in dezelfde functie mee naar Jan Breydel zou nemen, maar intussen is er een verrassende wending in de maak.

Patrick Van Kets, bij STVV de assistent-coach van Leko, was lang favoriet om ook op Jan Breydel T2 te worden. Volgens Het Laatste Nieuws is de keuze echter op Rudi Cossey gevallen.

Onze gewezen speler (1990-1995) heeft al heel wat ervaring als hulptrainer. Zo stond Cossey in het verleden op de loonlijst van Lokeren, Bergen, AA Gent en KRC Genk. Bij de Limburgers werd hij een half jaar geleden samen met hoofdtrainer Peter Maes ontslagen.

Van Kets schuift zo een plaatsje op in de rangorde en zou T3 worden. Tot slot zou ook video-analist Edward Still de overstap van Sint-Truiden naar Club Brugge maken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.