‘Club Brugge plant bod op box-to-box middenvelder’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

06 juni 2017 00:30 - Club Brugge versterkte zich voor komend seizoen al met German Mera, Elton Acolatse, Erhan Masovic en Dennis Emmanuel Bonaventure. Desondanks is het transferhuiswerk van Blauw-Zwart nog lang niet klaar. Zo wil de vice-kampioen zonder enige twijfel ook nog minstens één middenvelder binnenhalen.

Daarvoor wordt Club nu gelinkt aan Riley McGree, een 18-jarige Australiër die momenteel uitkomt voor Adelaide United. In eigen land staat hij te boek als een box-to-box middenvelder die dit jaar doorbrak in de Australische A-league. In 16 wedstrijden vond hij één keer de weg naar doel.

Volgens The Sydney Morning Herald zal Club Brugge eerstdaags een bod uitbrengen op de veelbelovende speler, die ondanks zijn jonge leeftijd al geselecteerd werd voor de nationale ploeg van Australië. Blauw-Zwart zou wel lang niet de enige club zijn met interesse in McGree.

Maak kennis met Riley McGree

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.