‘Club Brugge trekt nog een verdediger aan’

Limbombe, De Bock en Dennis (Westkapelle - Club Brugge)

30 juni 2017 06:44 - Club Brugge heeft zich deze zomer al aardig versterkt. Op dit moment staat de teller op zeven nieuwkomers, maar er is wellicht nog vers bloed op komst. Zo zou Club op het punt staan om na Mera en Masovic nog een verdediger aan te trekken.

In Argentinië klinkt het dat Club dicht bij de komst van Nehuen Paz staat. Dat is een 24-jarige centrale verdediger die uitkomt voor Newell’s Old Boys. Aan Una Buena Tarde bevestigde German Real, de makelaar van de speler, dat zijn pupil op het punt staat om in België te tekenen. Hij zei niet bij welke ploeg, maar in Argentinië zijn ze er dus van overtuigd dat het om Club gaat.

Club zou in dat geval onder meer Bologna aftroeven. Paz zou bij Club een mogelijk vertrek van Björn Engels en/of Stefano Denswil mee kunnen opvangen. Al blijft het voorlopig bij geruchten en is zijn komst dus nog altijd verre van officieel.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.