Club-fans niet te spreken over zomeraanwinst: “Steek het mes nog maar wat dieper”

Club-fans fuck you

18 juni 2017 11:42 - Club Brugge maakte donderdagavond met Guillaume Hubert zomeraanwinst nummer vijf officieel bekend. De doelman op overschot van Standard plaatste zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen en kostte naar verluidt zo’n 350.000 euro. Een deel van de Brugse aanhang is echter niet te spreken over deze overgang.

Heel wat Club-fans vinden dat Jens Teunckens een plaatsje had mogen opschuiven in de pikorde en laten hun onvrede duidelijk blijken op sociale media. In de wandelgangen klinkt het dat de 19-jarige keeper de laatste tijd niet in zijn beste vorm verkeert en bijgevolg nog niet klaar is voor het grote werk.

Meteen ook één van de redenen waarom Blauw-Zwart nog op zoek is naar een extra sluitstuk. Bovendien is de kans reëel dat zowel Sébastien Bruzzese als Ludovic Butelle nog andere oorden opzoeken. Topkandidaat Miguel Van Damme verkoos een verlengd verblijf bij Cercle Brugge echter boven een statuut als derde doelman bij Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.