Club-fans reageren furieus na onverwachte interesse in Buffel: “Weg vertrouwen”

Thomas Buffel

26 juni 2017 05:00 - Club Brugge heeft met het oog op volgend seizoen al 7 spelers weten te strikken, maar speurt desondanks nog naar versterking. In de zoektocht naar Belgen kwam Blauw-Zwart enigszins verrassend uit bij de 36-jarige Thomas Buffel. 

In 2009 werd Buffel door KRC Genk bij Cercle Brugge weggeplukt. Meteen al één van de redenen waarom de Brugse aanhang allesbehalve happig is op een overgang van de ervaren rechtsbuiten. Zo werd de Genkse vleugelspits in het verleden meermaals uitgefloten in Jan Breydel.

Daarnaast doet ook zijn leeftijd de wenkbrauwen fronsen bij een groot deel van de Brugse aanhang. Hoe dan ook plaatst het club-icoon van Racing Genk vandaag zijn handtekening onder een contract dat hem één jaar langer in de Luminus Arena houdt.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.