Club-fans reageren verbijsterd op aanstelling Leko: “Moet je mij niet wijsmaken”

Club-fans fuck you

09 juni 2017 00:11 - Club Brugge heeft donderdagavond officieel zijn nieuwe trainer voorgesteld. Heel wat namen passeerden de voorbije weken de revue, maar die van Ivan Leko verscheen quasi nergens. De trainer van Sint-Truiden prijkte zelfs niet op de long list van Blauw-Zwart, en daar stonden nochtans meer dan 60 namen op. De Brugse aanhang reageert dan ook – net als de hele Belgische voetbalwereld – verrast op het nieuws.

Zoals wel vaker zijn de meningen erg verdeeld over de aanstelling van Ivan Leko als nieuwe T1. Sommige fans geven hem het voordeel van de twijfel, terwijl anderen er allesbehalve een goed oog in hebben met de Kroaat aan het roer van Blauw-Zwart. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.