Club hoeft deze smaakmaker uit de JPL niet: “Op die positie zijn we volzet”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

29 juni 2017 07:21 - Club Brugge heeft niet stil gezeten op de transfermarkt. Hubert, Mera, Masovic, Nakamba, Vanlerberghe, Dennis, Acolatse: het lijstje met nieuwkomers oogt al bijzonder aardig. Er zal de komende maanden wellicht nog vers bloed bijkomen, maar één revelatie van vorig seizoen zal het shirt van Club zeker niét dragen.

De strijd om Clinton Mata ligt opnieuw helemaal open, nadat Anderlecht gisteren aankondigde dat het afhaakt voor de rechtsachter van Sporting Charleroi. In het verleden toonde Club ook interesse in de Belgische Angolees. Maar Vincent Mannaert geeft aan dat hij op dit moment niet langer een optie is.

“Toen we nood hadden aan een rechtsback, vingen we bot bij Charleroi. Hij mocht niet vertrekken”, geeft de CEO aan in Het Laatste Nieuws. “Nu zijn we op die positie volzet.” Met Ricardo van Rhijn, Helibelton Palacios en Dion Cools kan Club al over drie rechtsachters beschikken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.