(COMPILATIE) – De eerste trainingsbeelden van Club Brugge, massaal bijgewoond door de fans

Club Brugge mascotte (3)

19 juni 2017 13:00 - Op maandag 19 juni werden de spelers van Club Brugge verwacht voor de eerste trainingssessie onder het bewind van Ivan Leko. Daarbij zagen we heel wat oude bekenden, maar ook een resem nieuwe gezichten. 

De Brugse internationals strijken pas op vrijdag 30 juni op Jan Breydel neer, maar zomeraanwinsten Elton Acolatse, Erhan Masovic, Emmanuel Dennis en Guillaume Hubert waren wél al van de partij.

Naar goede gewoonte krijgen ook heel wat beloften de kans om zich bij de start van het seizoen te bewijzen bij de grote jongens. Zo mochten Jens Teunckens, Nick Shinton, Laurent Lemoine, Niels Verburgh, Senne Lynen, Thibault Vlietinck, Joel Ito en Terry Osei-Berkoe vandaag opdraven op het oefenveld. Onderstaand de beelden.

Aankomst op Jan Breydel

Even bijpraten in de kleedkamer

Nieuwe trainingsoutfit

Naar het oefenveld

Veel fans op de eerste training

Enkele rondjes loslopen

Leko staat de pers te woord

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.