‘Coopman zat samen met Club Brugge en weet zo goed als zeker waar zijn toekomst ligt’

Coopman - Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

08 juni 2017 07:58 - Na enkele seizoenen met nauwelijks speelminuten bij Club Brugge verkaste Sander Coopman naar Zulte Waregem. Aan de Gaverbeek ontpopte de 22-jarige middenvelder zich onder de vleugels van Francky Dury tot één van de revelaties van Play-Off 1.

Woensdagvoormiddag – nog voor de officiële bekendmaking van de nieuwe shirts – zat Coopman een eerste keer rond de tafel met Club Brugge. Wat volgde was een verkennend gesprek over zijn toekomst.

Een definitieve beslissing was nog niet aan de orde, maar volgens Het Laatste Nieuws mogen we Coopman straks opnieuw in Brugge verwelkomen. “Naar alle verwachting zal Coopman de voorbereiding aanvatten bij Club. In het verleden liet het jeugdproduct van Blauw-Zwart al optekenen dat hij droomt van een nieuwe kans in Jan Breydel, maar dat speelgelegenheid de prioriteit is”, klinkt het in de krant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.