De shirtvoorstelling anders bekeken: FCB Support komt met ludiek videoverslag

De shirtvoorstelling anders bekeken FCB Support komt met ludiek videoverslag

11 juni 2017 15:20 - Afgelopen woensdag stelde Club Brugge met veel fierheid zijn nieuwe shirts voor. De mannen van FCB Support waren van de partij en maakten er naar goede gewoonte een fraai kijkstukje van. 

Hoe zouden Jelle Vossen, Febe Vanhaecke en Bart Verhaeghe het gloednieuwe Club-shirt in één woord omschrijven? En mag je wel gaan ‘dreupeln’ bij zo’n formele bijeenkomst? Je krijgt de antwoorden in onderstaand filmpje.

Voorts voel je de opluchting bij Birger Vandendriessche, de man van Blue Army die samen met Geert De Cang het ontwerp voor zijn rekening nam.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.