Diaby reageert met glasheldere tweet op geruchten over vertrek

Abdoulay Diaby vingertje

20 juni 2017 00:15 - Club Brugge heeft op dit moment vijf aanvallers in zijn rangen: Jelle Vossen, Wesley Moraes, Carlos Strandberg, Emmanuel Dennis en Abdoulay Diaby. Laatstgenoemde maakte maandag zijn comeback en gaf een erg gretige indruk op de eerste training. Hij lijkt dan ook niet van plan om Blauw-Zwart te verlaten na een horrorseizoen vol blessures.

Terwijl Carlos Strandberg na het EK voor de beloften met Zweden wellicht opnieuw uitgeleend wordt, is de kans groot dat onze vier andere spitsen straks de concurrentie met elkaar aangaan.

Bepaalde media linkten Diaby de voorbije weken aan een overgang naar Standard en KV Oostende, maar die geruchten kloppen niet. “Weet je, zeker tijdens de mercato moet je niet altijd geloven wat je leest”, aldus onze Franse Malinees via Twitter.

Desondanks proberen enkele ijverige Standard-fans onze speler alsnog op andere gedachten te brengen via het sociale medium. Maandag gaf ook Vincent Mannaert al aan dat de aanvaller geen interesse heeft in een overgang naar de Rouches of de Kustboys.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.