‘Done deal: Club Brugge betaalt 500.000 euro voor zomeraanwinst nummer 5’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

16 juni 2017 00:50 - Half juni staat de inkomende transferteller al op vijf stuks bij Club Brugge. Nadat eerder German Mera (Deportivo Cali), Elton Acolatse (Westerlo), Erhan Masovic (FK Cukaricki) en Emmanuel Bonaventure Dennis (Zorya Luhansk) neerstreken op Jan Breydel, is nu ook de deal met Standard-doelman Guillaume Hubert helemaal rond.

Blauw-Zwart bereikte woensdag al een persoonlijk akkoord met Hubert zelf, maar heeft nu ook een overeenkomst met Standard op zak. Op zich is dat geen verrassing, aangezien de Rouches niet langer op het 23-jarige sluitstuk rekenden. Jean-François Gillet kreeg in Luik de voorkeur op Hubert en op het einde van het seizoen stak zelfs de 19-jarige Arnaud Bodart hem voorbij in de pikorde.

Volgens Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad plaatst Hubert – na het afleggen van zijn medische testen – vandaag zijn handtekening onder een contract voor 4 seizoenen. Club betaalt naar verluidt een half miljoen euro voor zijn nieuwe goalie.

De bedoeling is dat Hubert reservedoelman wordt achter de nieuwe nummer één Ethan Horvath. Daardoor is de kans groot dat Ludovic Butelle zijn conclusies trekt en een nieuwe uitdaging aangaat. Sébastien Bruzzese zou op zijn beurt dit weekend zijn overgang naar KV Kortrijk officialiseren. Als derde doelman denkt de vicekampioen nog steeds aan Cercle-keeper Miguel Van Damme. Eind deze week zou er ook over zijn toekomst duidelijkheid volgen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.