Dury reageert op soap rond Coopman: “Ik ben zelfs naar de raad van bestuur gestapt”

Francky Dury (Zulte Waregem)

26 juni 2017 04:00 - De voorbereiding op voetbalseizoen 2017-2018 is momenteel volop aan de gang, maar Sander Coopman weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. De 22-jarige middenvelder was afgelopen seizoen één van de smaakmakers in Play-Off 1 en werd daarvoor beloond door Club Brugge met een contractverlenging tot 2020.

Desondanks is Blauw-Zwart bereid om Coopman nog een jaartje uit te lenen voor zijn ontwikkeling. Francky Dury – die een boon heeft voor de Bruggeling – ziet het graag gebeuren, maar tot dusver wil Zulte Waregem de gevraagde huurprijs van €200.000 niet op tafel leggen.

“Ik hoop nog steeds om Coopman een jaar te kunnen huren”, vertelt Dury aan Het Nieuwsblad. “Ik steek niet weg: daar (het lagere transferbudget, nvdr) is intern al over gediscussieerd geweest. Ik ben zelfs naar de raad van bestuur gestapt, waar ik heb verkregen dat mijn sportief budget binnen het totale budget wordt opgetrokken.” Het is echter nog maar de vraag of dat zal volstaan om Coopman opnieuw naar Essevee te halen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.