‘Felipe Gedoz krijgt opnieuw slecht nieuws te verwerken’

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

18 juni 2017 13:30 - Over het talent van Felipe Gedoz valt niet te twisten, maar toch gaat het niet goed met de carrière van de 23-jarige flankaanvaller. Zo heeft onze ex-speler al na een half seizoen te horen gekregen dat hij andere oorden mag opzoeken bij Clube Atlético Paranaense.

Gedoz trok begin dit jaar naar zijn thuisland om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen, maar dat liep niet zoals gepland. Met nauwelijks 384 speelminuten en één doelpunt kon de Braziliaan immers geen potten breken.

Tretis TV weet dat Clube Atlético Paranaense zijn conclusies heeft getrokken. Het bestuur van de club heeft naar verluidt aan de speler laten weten dat hij mag uitkijken naar een andere ploeg.

Club Brugge plukte Gedoz in de zomer van 2014 weg bij het Uruguayaanse Defensor Sporting. Michel Preud’homme gaf hem lang het voordeel van de twijfel omwille van zijn talent, maar de bedenkelijke mentaliteit van de vleugelspits dreef hem uiteindelijk naar de uitgang op Jan Breydel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.